Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Samodzielnie w samym centrum Sopotu z antresolą. Od 29.08

Adres obiektu Chmielewskiego 1, 81-721 Sopot
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Agnieszka z rodziną z Pruszcza pomorskiego
Dodano: 2017-01-28
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-17 IP: xx.40.31.99
 
 
    

Byłam tam z rodziną w lipcu ubiegłego roku, było super. W tym roku też tam wracam.


 
 

Rodzinka Kołodziejskich z Mirkowa
Dodano: 2015-08-07
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-25
 

Spędziliśmy bardzo fajny urlop w Sopocie, wszędzie blisko, dzieci były zachwycone spaniem na "wysokości", polecam


 
 

Marta i Olaf Kryń- nowożeńcy z Mokotowa
Dodano: 2015-05-17
Pobyt od: 2015-04-30 do 2015-05-05
 
 
  

Majówka 2015 była cudowna.Spędziliśmy miodowy tydzień. Miejscówka naprawdę super. Na pewno wrócimy.


 
 

Zambrzuscy-Złotoryja.
Dodano: 2012-09-17
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-26
 
 
  

To był nasz czwarty wypoczynek w Sopotkowie.Pogoda dopisała extra.Kwatera bardzo,ale to bardzo OK !


 
Natalia i Łukasz z Zakopca.
Dodano: 2011-10-29
Pobyt od: 2011-09-09 do 2011-09-17
 

Wrześniowy wypoczynek - to było COŚ ! Jeszcze tym żyjemy. Mieszkanie super.Wszystko na miejscu.Czyściutko,cichutko,bezstresowo. No i na gastronomie nie wydaliśmy dużo.


 
S.B. Tarkowscy Rzeszów
Dodano: 2010-09-10
Pobyt od: 2000-01-15 do 2000-01-23
 

To było dziewięć,wspaniałych,lipcowych dni.Mieszkanie bardzo pozytywne pod każdym względem.Dziękujemy,polecamy każdemu.


 
Magdalena i Michał Koteccy
Dodano: 2010-01-30
 

Gościliśmy u p.Włodzimierza na przełomie lipca i sierpnia 2009r.Było tak jak w ofercie-a nawet lepiej. Dzisiaj dokonałam rezerwacji na sierpień bieżącego roku.


Opinie 1-7 z 7

 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie